Liity jäseneksi

Iisalmen Luonnon Ystäväin yhdistys ry on Suomen luonnonsuojeluliiton jäsenyhdistys.

Suomen luonnonsuojeluliitto

Tule mukaan toimintaan, panostasi kaivataan! Toimintaan pääset ottamalla yhteyttä hallituksen jäseniin ja kyselemällä sen hetken toiminnasta tai tulemalla luontomuseoon. Iisalmen Sanomien muistio-palstalla yhdistys tiedottaa mm. retkistä, kursseista, esitelmistä ym.

Kätevimmin voit liittyä yhdistykseemme Suomen luonnonsuojeluliiton sivujen kautta.

• Jäsenmaksu on 35 € vuodessa
  • Opiskelijajäsenmaksu 28 € vuodessa
  • Perhejäsenmaksu on 15 € vuodessa

Jäsenedut

• Saat Luonnonsuojelija-jäsenlehden 6 kertaa vuodessa.
  • Saat Iisalmen Luontouutiset lehden 1 numeroa vuodessa.
  • Saat Suomen Luonto-aikakauslehden jäsenhintaan.
  • Saat 10 %:n alennuksen normaalihintaisista tuotteista Luontokaupoissa.
  • Saat 10 %:n alennuksen Suomen Luonnonsuojelun Tuki Oy:n luontokalentereista.
  • Voit osallistua liiton ja piirin kursseille, retkille ja leireille jäsenhintaan.
  • Saat alennuksia Suomen Retkeilymajajärjestön kotimaan hostelleissa

Liittyä voit myös pelkästään paikallisjäseneksi Iisalmen Luonnon Ystäviin Yhdistykseen, jolloin jäsenmaksu on vain 10 euroa per hekilö ja yhteisöt 50 euroa).

Paikallisjäseneksi pääset lähettämällä viestin luontomuseon sähköpostiosoitteeseen (iisalmi.luontomuseo(miuku)gmail.com). Kirjoita liittymishalukkuutesi ja ehdottomasti OSOITTEESI viestiosaan. Lähetämme sinulle sitten postitse tilillepanolomakkeen ja esitteen, tai maksamalla suoraan tilillemme paikallisjäsenmaksun osoitteineen  Tilinumeromme on: FI11 5068 0620 0405 82