Valkovuokkoretki 24.5.

Luonnonystävien valkovuokkoretki to 24.5 Pörsänmäkeen. Lähtö klo 14 luontomuseon edestä kimppakyydein. Paluu n. klo 18. Omat eväät! Metsähallituksen suojelubiologi Maaret Väänänen opastaa.

Voit saapua paikalle mös omin avuin, kartta!

Puhelinnumeromme vaihtui!

Luontomuseon puhelinnumero on vaihtunut. Uusi numeromme on 0405389194.

Voit lähettää tuohon numeroon myös kuvia, esim. kysyäksesi luonnosta jotain. Saat meidät kiinni myös tekstiviestillä tai käyttämällä WhatsApp:ia.

Tulevaa toimintaa

14.4. tornipäivystys Kihlovirralla  klo 7.00-11.00. Tervetuloa katsomaan kevättä!

5.5 Tornien taisto Keskimmäisellä ja Luonto-Savon torneilla

24.5. Valkovuokkoretki. Metsähallituksen suojelubiologi Maaret Väänänen oppaana. Klo 15.00 paikalla Pörsänmäessä.

17.6. Talaskankaan retki, kokoontuminen klo 10 Pikku-Talaksen parkkipaikka, takaisin parkkipaikalle klo 15. Mikäli tarvitset kyydin niin ota yhteys jarmo.yliluoma(ät)gmail.com

8.7. Luonnonkukkaretki

Allekirjoita suovetoomus

Käy allekirjoittamassa suovetoomus!

Suoluontomme on kohdannut valtavia muutoksia. Suurimmat muutokset ovat metsätalouden ojitukset ja turpeen kaivaminen turvetuotantoon sekä aiemmin pellonraivaus. Nämä ovat suurin suoluontotyyppien ja -lajien uhanalaisuuden syy.

Suomen Luonnonsuojeluliiton vetoomus soiden puolesta löytyy täältä, allekirjoita!