Tulevaa toimintaa

14.4. tornipäivystys Kihlovirralla  klo 7.00-11.00. Tervetuloa katsomaan kevättä!

5.5. tornien taisto Keskimmäisellä ja Luonto-Savon torneilla

17.6. Talaskankaan retki, kokoontuminen klo 10 Pikku-Talaksen parkkipaikka, takaisin parkkipaikalle klo 15. Mikäli tarvitset kyydin niin ota yhteys jarmo.yliluoma(ät)gmail.com

24.5. Valkovuokkoretki. Metsähallituksen suojelubiologi Maaret Väänänen oppaana. Klo 15.00 paikalla Pörsänmäessä.

8.7.Luonnonkukkaretki Koirakoskelle.

Ville Heikkisen kirja myynnissä museolla

Luontomuseolla on myynnissä Vieremältä kotoisin olevan Ville Heikkisen kirja Sielukas maa. Kirja on valokuvin sekä runoin esitetty kertomus Talaskankaan suoalueilta. Vapaata tulkintaa Villen mielen- ja sielunmaisemista.

Kirjan hinta on 22 €/kpl. Hieno lahja luontoihmiselle! Villen kotisivut löytyvät täältä!

Allekirjoita suovetoomus

Käy allekirjoittamassa suovetoomus!

Suoluontomme on kohdannut valtavia muutoksia. Suurimmat muutokset ovat metsätalouden ojitukset ja turpeen kaivaminen turvetuotantoon sekä aiemmin pellonraivaus. Nämä ovat suurin suoluontotyyppien ja -lajien uhanalaisuuden syy.

Suomen Luonnonsuojeluliiton vetoomus soiden puolesta löytyy täältä, allekirjoita!